Over Ons

Over Ons

Stucpunt is een modern Stucadoors- en Schildersbedrijf, toonaangevend in stucadoors- en schilderwerken.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel Stucadoors- en Schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen

Stucadoors- en Schildersbedrijf Stucpunt is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten. Met onverminderd enthousiasme,verrichten wij voor u, samen met onze medewerkers, onze werkzaamheden. Service, kwaliteit en continuiteit in combinatie met een scherp en concurrerende prijs met garantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Waar we goed in zijn

Stucwerk is onze specialisatie

Stucwerk is zwaar werk. Ondanks dit feit realiseren we waterpas stucwerk. Het stucwerk wordt ook binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Ambachtelijk Schilderwerk

Schilderen is een ambacht en vergt vele jaren ervaring. Die ervaring en techniek hebben wij in ons bedrijf in de vorm van onze professionele medewerkers. We weten uw wensen te vertalen naar een mooi resultaat

Voor een ieder een oplossing op maat

Sierpleisters, lijstwerk, spuitwerk zijn verschillende werkzaamheden voor diverse oplossingen. Naast  ons ambachtelijke schilderwerk en vakmanschap in het stukwerk weten wij u de juiste oplossingen aan te dragen en u van advies te voorzien.